Αργεντινή: Αγνοείται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής – Το αμάξι του βρέθηκε κατεστραμμένο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αργεντινή, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας, αγνοείται ο ποδοσφαιριστής Μπρίαν Φερνάντες.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε έχει «εξαφανιστεί» εδώ και μερικές ημέρες, με την αστυνομία να εκφράζει έντονες ανησυχίες, καθώς το αυτοκίνητό του βρέθηκε κατεστραμμένο σήμερα το πρωί.

propoli

Σημειώνεται ότι ο Φερνάντες είχε γυρίσει στη Σάντα Φε πριν από δύο μήνες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του, η οποία είχε πάρει την κάτω βόλτα, λόγω χρήσης ναρκωτικών. Επιπλέον, είχε προβλήματα και στην καθημερινότητά του, αφού το 2022 συνελήφθη διότι δημιούργησε επεισόδιο σε στάση λεωφορείου.

Το αυτοκίνητο του 28χρονου άσου βρέθηκε κατεστραμμένο, με σπασμένο τζάμι και βγαλμένες τις ρόδες, αλλά ο προπονητής του φαίνεται να μην ανησυχεί. Συγκεκριμένα, ο Νέστορ Γκοροσίτο με δηλώσεις του ανέφερε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε δύο μήνες, που ο Αργεντινός επιθετικός αγνοείται, διευκρινίζοντας ότι την προηγούμενη δεν είχε διαρρεύσει τίποτα από την ομάδα.

«Την προηγούμενη φορά δεν είχαμε πει τίποτα, αλλά πλέον τελείωσε για εμάς, πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση. Του μίλησα πολλές φορές, σαν ήταν ο γιος μου, αλλά πρέπει να δει έναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο», τόνισε ο προπονητής της Κολόν Σάντα Φε.

Δείτε επίσης: Θ. Πλεύρης: «Πολύ λίγες οι ελλείψεις στα φάρμακα – Έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση»

Loading