Καμίλα: Τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κρατικό συμπόσιο στη Γερμανία παρευρέθηκε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, όπου και επέλεξε να φορέσει την Greville Tiara, για να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Η βασιλική σύζυγος συνδύασε την εν λόγω τιάρα με πολυτελή σκουλαρίκια και ένα ασορτί βραχιόλι. Επιπλέον, φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα με ασημένια κεντήματα, ούσα απαστράπτουσα και με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο πλευρό της. Η ίδια φέρεται να περίμενε χρόνια αυτή τη στιγμή, με το βασιλικό ζεύγος να ποζάρει για φωτογραφίες δίπλα στον πρόεδρο Φρανκ – Βάλτερ Στάινμαγιερ και τη σύζυγό του, προτού γίνει η συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ.

propoli

Η Καμίλα προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τιμήσει τη μνήμη της Ελισάβετ, φορώντας μία καρφίτσα από ζαφείρι και διαμάντι, η οποία ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ. Το εν λόγω κομμάτι μάλιστα φορούσε συχνά η βασιλομήτωρ και χρονολογείται από την αυτοκράτειρα Μαρία Φεοντόροβναστα τέλη του 1800. Η αξία της υπολογίζεται σε 680.000 δολάρια και περιέχει 18 μεγάλα διαμάντια γύρω από ένα μικρότερο, λεπτομερές χρυσό σκηνικό, με μεγάλα ζαφείρια στο κέντρο.

Δείτε επίσης: Στέλιος Αγγελούδης για Λουτρά Θέρμης: Εκεί που τελειώνει η υποκρισία αρχίζει το θράσος

Loading