Αυτός είναι ο νέος πίνακας τηλεδιοίκησης στη Λάρισα – Δείτε εικόνες

Τις πρώτες εικόνες από τον νέο πίνακα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το πόρισμα της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη αναμένεται να βγει μέχρι το Πάσχα ή την αμέσως επόμενη εβδομάδα όπως είπε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

propoli

Όπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης, στο τέλος Ιουνίου θα είναι ολοκληρωμένο το σύστημα τηλεδιοίκησης του Βόρειου άξονα του σιδηροδρομικού δικτύου από τη Λάρισα και πάνω, ενώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα παραδοθεί το υπόλοιπο τμήμα του από την Οινόη μέχρι την Τιθορέα.

«Στόχος μας είναι από αρχές Οκτωβρίου να είναι σε πλήρη λειτουργία το συνολικό σύστημα τηλεδιοίκησης που περιλαμβάνει σηματοδότηση και τα κέντρα ελέγχου», είπε.

Παράλληλα είπε ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουν φτιαχτεί τα δρομολόγια του Προαστιακού μέχρι το Κιάτο, αφού ολοκληρώνονται τα έργα ηλεκτροφωτισμού στις σήραγγες. Παράλληλα είπε ότι έχει γίνει συζήτηση με την Hellenic Train και μέσα στις επόμενες μέρες από την εταιρία για μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στα Intercity, στους φοιτητές και τους νέους κάτω των 25 ετών.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον νέο πίνακα τηλεδιοίκησης

Δείτε επίσης: Ξεκίνησε το πρώτο Intercity από Αθήνα για Θεσσαλονίκη – Στο πρώτο βαγόνι ο Γεραπετρίτης

Loading