Τσιτσιπάς για Ρούμπλεφ: «Είπα ανοησίες μετά από ήττα που είχα εναντίον του»

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ότι δε μίλησε με καλά λόγια για τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την ήττα του από τον 25χρονο Ρώσο πέρυσι στο ATP Finals.

Ο Τσιτσιπάς μετά την ήττα του είχε πει ότι ο Ρούμπλεφ τον νίκησε «με τα λιγοστά όπλα που διαθέτει» γεγονός το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς φίλους του τένις.

propoli

Λίγους μήνες μετά και με αφορμή τον θρίαμβο του Αντρέι στο Μόντε Κάρλο, ο Στέφανος θέλησε να επανορθώσει:

«Άξιζε το τρόπαιο, κατά κάποιον τρόπο είναι ένας παίκτης που έχει υποτιμηθεί για όσα μπορεί να καταφέρει. Έχει μεγάλα όπλα ως παίκτης κι εγώ έκανα λάθος στο παρελθόν, είπα ανοησίες μετά από ήττα που είχα εναντίον του. Το μυαλό μου ήταν σε άλλο πλανήτη. Σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και μπορεί να παίξει εναντίον οποιουδήποτε. Το καλό με εκείνον είναι ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις επιφάνειες, είναι δυνατός παντού. Είναι καλό γιατί γίνεται συνέχεια καλύτερος και ωθεί και εμάς να γίνουμε καλύτεροι».

O Στεφ ανέφερε ακόμα ότι αν κατακτούσε το Barcelona Open, θα μπορούσε να πείσει τον πατέρα του να κάνει μαζί του την καθιερωμένη βουτιά στην πισίνα!

Αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στο μονό στη Βαρκελώνη και θα αγωνιστεί κ΄νοτρα στο νικητή του αγώνα Κατσίν – Μπρούερ. Σήμερα αναμένεται να παίξει διπλό με παρτενέρ το Νικολά Μαού.

Δείτε επίσης: Τένις: Έχασε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη ο Τσιτσιπάς – Σταθερή η Σάκκαρη

Loading