Χαλκιδική: Η 39χρονη πέθανε με μαρτυρικό θάνατο – Στη ΜΕΘ το 8χρονο αγοράκι

O 36χρονος κυνηγούσε την 39χρονη σύζυγό του με την καραμπίνα και την πυροβόλησε τέσσερις φορές μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής με την 39χρονη γυναίκα να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από τον σύζυγό της.

propoli

Οι έρευνες δείχνουν ότι από τη νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε πως ο 36χρονος κυνηγούσε την άτυχη 39χρονη με την καραμπίνα και την πυροβόλησε τέσσερις φορές, με τη γυναίκα να φεύγει εν τέλει από τη ζωή.

Η 39χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Η γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο, αφού μετά την πρώτη σφαίρα που δέχτηκε έτρεχε να γλιτώσει.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και ύστερα να αυτοκτονεί. Την ώρα του συμβάντος μάλιστα, το 8χρονο αγοράκι ήταν στην αγκαλιά της μάνας του με αποτέλεσμα να το βρουν κι αυτό οι σφαίρες και να τραυματιστεί σοβαρά.

Για περισσότερες από 5 ώρες περπατούσε τραυματισμένο μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει με τους δυο γονείς του να κείτονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Στη ΜΕΘ το 8χρονο αγοράκι

Ο 8χρονος ήταν σοκαρισμένος και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο έτσι ώστε να χειρουργηθεί, αφού τραυματίστηκε από τα σκάγια μεταξύ αγκώνα και παλάμης.

«Τα τραύματα του κυρίως εντοπίζονται στο χέρι στο αντιβράχιο μάλλον από εκπυρσοκρότηση δεν ξέρω και εγώ τι είχε ένα τεράστιο έλλειμμα δερματικό μυϊκό οι τένοντες είχαν επηρεαστεί και το πιο σοβαρό είχε διατομή του ωλενίου νεύρου, το οποίο νευρώνει το χέρι αυτό δεν αποκαταστάθηκε ακόμη», είπε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, Γιώργος Τσικόπουλος.

Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο από το τραγικό συμβάν και έχει «σκύψει» πάνω από το παιδί για να το βοηθήσει. Ο 8χρονος έχει συνεχώς τη γιαγιά του στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, ενώ οι γιατροί λένε ότι θα γίνουν κι άλλα χειρουργεία μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 36χρονος σηκώθηκε για να φύγει στη δουλειά του. Αφού άρχισε να τσακώνεται με την 39χρονη, πη΄ρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε πισώπλατα την ώρα που ήταν στο παιδικό δωμάτιο.

Πάτησε την σκανδάλη συνολικά τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του έντρομου γιου του, που τραυματίστηκε και εκείνος από τα σκάγια της καραμπίνας.

Ύστερα, ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μάζευε τα πράγματά της για να φύγει» λέει συγγενής της 39χρονης

Η θεία του θύματος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA αποκαλύπτοντας πως η ανιψιά της είχε σκοπό να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι.

«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Είχαν προβλήματα. Θα τα μάζευε το παιδί, το κορίτσι, να φύγει εχθές και αυτός δεν το άφηνε, πήρε το όπλο, σκοτώνει το κορίτσι, πυροβολεί και το παιδί. Το παιδί το πήρε λίγο λέει, το έχουν στο νοσοκομείο».

«Τα παιδιά πάρθηκαν από αγάπη. Τα θυμόμαστε από τότε που ήταν ερωτευμένα, αποφάσισαν να κάνουν την οικογένειά τους. Δύο παιδιά που χαμογελούσαν στην καθημερινότητά τους», είπε ο θείος του 36χρονου.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Σε διαφορετικά χωριά οι κηδείες της 39χρονης και του συζυγοκτόνου

Loading