INTIME

«Στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Μαρσέιγ – Ανζέ (30/03)

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση του κόσμου του Δικεφάλου στα «Πηγάδια», για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Πάντως, στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για την μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς οι δυο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για περίπου 4600 εισιτήρια.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Δείτε επίσης: Νίκη τίτλου θέλει ο ΠΑΟΚ στη Super League

Loading