Συνέλαβαν δράστες για κατοχή ναρκωτικών και σωματεμπορία στη Μύκονο

Έπειτα από μήνυση που κατέθεσε μια 21χρονη στη Λιμενική Αρχή της Ρόδου, λιμενικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες για κατοχή ναρκωτικών και σωματεμπορία στη Μύκονο.

propoli

Η νεαρή κατήγγειλε τον 65χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος στη Μύκονο, οπού και δούλευε ενώ μαζί του ήταν και ένας 49χρονος. Οι λιμενικοί συνέλαβαν του δύο άνδρες Ελληνικής καταγωγής κατά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου έπειτα από υπόδειξη της κοπέλας ενώ κατάσχεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο Ι.Χ. επιβατικά οχήματα, όπως επίσης και 3.750 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους οι δύο άνδρες.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην 21χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν στην κατοχή της φιξάκι, σε νάιλον συσκευασία, ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικτού βάρους 1,5gr, κυλινδρικό πλαστικό κουτάκι με ακατέργαστο χασίς μικτού βάρους 11,8gr,  τρεις μεταλλικοί τρίφτες με ίχνη ινδικής κάνναβης κι ένα κυλινδρικό πλαστικό κουτάκι με ίχνη ινδικής κάνναβης.

Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στο κατάστημα

Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη Μύκονο στο εν λόγω κατάστημα και σε παρακείμενα δωμάτια των εργαζομένων, από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, παρουσία του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές, ηλικίας 29 και 32 ετών. Συγκεκριμένα, στο δωμάτιο της 32χρονης βρέθηκε νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 0,25gr, ενώ στο δωμάτιο της 29χρονης βρέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς καθαρού βάρους 0,86gr, όπως επίσης και μια σφραγισμένη συσκευασία με ακατέργαστο χασίς μικτού βάρους 4,9gr.

Από τις Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Μυκόνου σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Loading