Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Τζέσικα Σίμπσον;

Η Τζέσικα Σίμπσον έφτασε να ζυγίζει 110 κιλά, μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού και η επιστροφή στην πρότερη σιλουέτα της, φαινόταν ακατόρθωτη.

Ωστόσο η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός κατάφερε να χάσει 45 κιλά και νιώθει καλύτερα από ποτέ. Μάλιστα, σε αντίθεση με πολλούς καλλιτέχνες που δεν δίνουν πληροφορίες για τις δίαιτές τους, η ίδια μίλησε με ειλικρίνεια για το πρόγραμμα που ακολούθησε, ώστε να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να μπουν σε πιο υγιεινούς ρυθμούς ζωής.

propoli

«Είμαι συγκινημένη για πολλούς λόγους και περήφανη γιατί νιώθω ξανά ο εαυτός μου. Ακόμα και όταν πίστευα πως είναι αδύνατο, κατέβαλα ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη λεζάντα μιας φωτογραφίας.

Εκεί φαίνεται απόλυτα ανανεωμένη, χαρούμενη και πιο λαμπερή από ποτέ, και οι ακόλουθοί της το πρόσεξαν. “Ευχαριστούμε που είσαι αυθεντική και μοιράζεσαι μαζί μας το δύσκολο ταξίδι που έκανες”, “είσαι πραγματική έμπνευση και δείχνεις τέλεια”, “συγχαρητήρια, είναι δύσκολο να κάνεις υγιεινή ζωή”, ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν οι ακόλουθοί της.

Η διατροφή της Τζέσικα Σίμπσον

Η Τζέσικα Σίμπσον ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή, χωρίς υπερβολές και χωρίς εξωφρενικές στερήσεις. Το διαιτολόγιό της περιελάμβανε άφθονα λαχανικά, ενώ το junk food ήταν περιορισμένο. Ήταν λίγες οι φορές που επέτρεπε σον εαυτό της να γευτεί κάτι λιπαρό, χωρίς καμία θρεπτική αξία. Η ίδια λατρεύει τα προτεϊνούχα φαγητά, όπως το ψάρι, το κοτόπουλο και τα μανιτάρια, τους ξηρούς καρπούς, καθώς και τα σμούθι από φρούτα.
Οι τροφές που αποφεύγει είναι κυρίως το ψωμί (και το λευκό και το πολύσπορο), τα λιπαρά ροφήματα και το βούτυρο. Επίσης συχνά “κρύβει” λαχανικά μέσα σε πιάτα με πολλά υλικά. Μερικά από τα αγαπημένα της γεύματα είναι τα χορτοφαγικά λαζάνια, ο τόνος και το τοστ με ρικότα. Όταν νιώθει την ανάγκη να γευτεί κάτι γλυκό διαλέγει ανάμεσα σε χυμό αχλαδιού, υγιεινή ζεστή σοκολάτα, πάνκεικς με βατόμουρα και βρώμη και ψητά μήλα. Το αγαπημένο της υλικό είναι το κουνουπίδι, με το οποίο φτιάχνει ρύζι (ρίχνει ψιλοκομμένο κουνουπίδι στο μίξερ και το ανακατεύει). «Ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ το κουνουπίδι. Ποιος να το περίμενε ότι μπορεί να αντικαταστήσει τα πάντα», αναφέρει.
 
Όσον αφορά την γυμναστική, πλέον διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή της. Γυμνάζεται μαζί με την πολύτιμη βοήθεια ενός personal trainer, και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Άλλη μια υγιεινή συνήθεια που έχει υιοθετήσει είναι ότι κοιμάται καθημερινά εφτά με οκτώ ώρες την ημέρα για να ξεκουράζεται και να είναι εύρωστη. Επίσης, δεν κάνει ποτέ χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, χωρίς πρώτα να συμβουλεύεται τον γιατρό της.
 
Η διάσημη τραγουδίστρια νιώθει πολύ περήφανη γι’ αυτό που έχει καταφέρει με το σώμα της. Πέτυχε τον δύσκολο στόχο που έθεσε, με πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Πλέον έχει μια υγιή σχέση με το φαγητό και νιώθει δυνατή, ώστε να αφιερωθεί στην οικογένεια και στην καριέρα της.

Loading