Γερμανία: Ο ΥΠΟΙΚ Πέτερ Αλτμάιερ έπεσε από τη σκηνή

Γερμανία: Μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια με την υγεία του είχε σήμερα ο Γερμανός υπουργός οικονομίας, κ. Πέτερ Αλτμάιερ, καθώς στραβοπάτησε και έπεσε από τη σκηνή μετά από την ομιλία του, χτυπώντας σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει για μερικά λεπτά αναίσθητος.

Σόκαρε τους πάντες η απότομη πτώση του υπουργού οικονομίας της Γερμανίας, κ. Πέτερ Αλτμάιερ, ο οποίος είχε μόλις ολοκληρώσει την 20λεπτη ομιλία του στο συνέδριο ψηφιακών μέσων στο Ντόρτμουντ, και κατέβαινε από τη σκηνή. Οι κάμερες κατέγραψαν καρέ καρέ το στιγμιότυπο της άσχημης πτώσης του 61χρονου υπουργού, ο οποίος χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και έμεινε αναίσθητος για μερικά λεπτά. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως κάποιοι από τους παρευρισκομένους για να τον βοηθήσουν και λίγο αργότερα κατέφτασε και το ασθενοφόρο. Μάλιστα, οι εργασίες του συνεδρίου διακόπηκαν για λίγη ώρα, μέχρι να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον κ. Πέτερ Αλτμάιερ και να μεταφερθεί στην κλινική του Ντόρτμουντ.

propoli

Αναβάλλεται η συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ

Αφότου ανέκτησε τις αισθήσεις του ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την πολύτιμη φροντίδα και την βοήθεια που του παρείχε. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild «Οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες του κ. Πέτερ Αλτμάιερ με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αναβλήθηκαν».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο της πτώσης:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=K1i_LegHBJo

Loading