ΠΑΕ Άρης: «Υπάρχουν απαιτήσεις και στα Play Off»

Με μακροσκελή ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ Άρης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στα Play Off της Super League. Στο κείμενο, γίνεται ξεκάθαρο πως  «… υπάρχουν και τα Play Off. Έχουμε και εκεί απαιτήσεις. Γιατί τα ντέρμπι μας πάνε…» ενώ υπάρχει αναφορά και για το μεγάλο στόχο στη σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα, πάντως, με τους ανθρώπους του Άρη «… από σήμερα ετοιμαζόμαστε για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου την Κυριακή με τον Ατρόμητο…». 

propoli

Αναλυτικά η ανάρτηση που γίνεται με αφορμή (και) τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από το εκτός έδρας ματς του Άρης με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League: 

«Σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια, στις 24 Φεβρουαρίου του 2011 είχαμε “κυριεύσει” το Μάντσεστερ. Σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια, 8.000 και πλέον Αρειανοί αναγκάσαμε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του ΑΡΗ μας και του κόσμου του! 

Σιγά-σιγά, ετοιμαζόμαστε, ξανά. Γιατί το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται… Ο Άρης είναι ξανά “παρών” στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Υπερασπιζόμαστε τα κεκτημένα και συνεχίζουμε…

Πετύχαμε τον έναν βασικό στόχο, που θέσαμε για φέτος, αλλά δεν σταματάμε εδώ… Προχωράμε… Για νέες κατακτήσεις. Για να γράψουμε νέες “χρυσές” σελίδες στην ευρωπαϊκή ιστορία του Άρη. Μέχρι τότε, όμως, προηγούνται οι εντός των συνόρων “υποθέσεις”, που πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Αφήνουμε, λοιπόν, για λίγο στην άκρη το Europa League…

©Πηγή: amna.gr

Loading