Eurokinissi, ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Αυξημένα μέτρα λόγω επιταφίου και… Ανάστασης

Αυξημένες περιπολίες γύρω από εκκλησίες και ακόμα πιο εντατικούς και σκληρούς ελέγχους για τους συμπολίτες μας που δεν θα υπακούσουν τις εντολές του κράτους και θα σπάσουν την καραντίνα, θα ισχύουν από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Συγκεκριμένα σήμερα ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις θα πραγματοποιούν συνεχόμενα περιπολίες γύρω από τις εκκλησίες προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία κόσμου στον επιτάφιο, ενώ αύριο Μ. Σάββατο η αστυνομία μέχρι τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιεί ελέγχους για τυχόν πιστούς που θα παρακούσουν για να κάνω ανάσταση στην εκκλησία.

propoli

Επίσης η μεταφορά με το αυτοκίνητο γίνεται (από αύριο) ακόμα πιο δύσκολη καθώς οι οδηγοί που στείλουν μήνυμα Β4 (για φροντίδα ανθρώπου που χρήζει βοηθείας), θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα χαρτιά που αποδεικνύουν την ανάγκη για φροντίδα του ανθρώπου, την διεύθυνση κατοικίας του ανθρώπου αλλά και το πόση ώρα θα διαρκέσει η παρουσία τους στην οικία.

Ο κ. Χαρδαλιάς, όπως τόνισε εχθές, και το ελληνικό κράτος θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου αυτό το 10% που δεν θα συμμορφωθεί από μόνο του να μην μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδια του για Πασχαλινή εξόρμηση, ρίχνοντας στον κάλαθο των αχρήστων τις προσπάθειες της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, στην πιο κρίσιμη, χρονικά, στιγμή στην μάχη κόντρα στον Κορονοϊό.

Loading