ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βαριά ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Άρης από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τους “κίτρινους” να πληρώνουν τα λάθη τους.

Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν δυναμικά, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, όμως στην πορεία δύο σημαντικά λάθη, ήταν αυτά που έφεραν την ήττα, με δύο γκολ σε δύο λεπτά.

propoli

Ο Καμαρά, ανοίγει το σκορ στο 27 και ένα λεπτό αργότερα, βρίσκει και πάλι το δρόμο για τα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 38’, ο Μασούρας “καθαρίζει” από το ημίχρονο το παιχνίδι, γράφοντας το 3-0.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυναμικά στο β’ ημίχρονο, δημιούργησαν φάσεις και στο 64’ μείωσαν σε 3-1 με το γκολ του Ιντέγε. Στο 84’ οι ερυθρόλευκοι θα χάσουν πέναλντι, με τον Φορτούνη να εκτελεί και τον Κουέστα να αποκρούει.

Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Πειραιά φτάνει ένα βήμα πριν την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς απέχει 17 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (52΄Καφού), Καμαρά, Βαλμπουενά (52′ Φορτούνης), Αραμπί (53′ Χασάν), Μασούρας (76′ Λοβέρα).

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης (45’+2′ λ. τρ. Δεληζήσης), Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Λάρσον (77′ Μπα), Γκάμα (76′ Τόνσο), Φετφατζίδης (46′ Μαντσίνι), Ιντέγε.

Loading