EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Χαμός στη Βουλή: Ένταση, χειρονομίες και απρεπείς εκφράσεις (vd)

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή, όπου με το… καλημέρα της συζήτησης του πορίσματος για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είχαμε ένταση, χειρονομίες και ανάρμοστες εκφράσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ετοιμαζόταν να πάρει το λόγο ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου. Τότε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν παριστάμενοι στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρκου άρχισε να ειρωνεύεται, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τι θα πει; Τα ίδια που είπε ο Πλεύρης».

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος του θύμισε τις επιτροπές για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντάς του «έχω ράμματα για τη γούνα σου».

Τότε, ο Κώστας Μάρκου φαίνεται να αντέδρασε έντονα, λέγοντας «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχει την κ…ρα σας ανοικτή, να!» και κάνοντας, μάλιστα, και μία άσεμνη χειρονομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εξοργίζονται από τις χειρονομίες του Κ. Μάρκου (σ.σ. χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος φώναζε «ντροπή σας, αλήτες), τον προεδρεύοντα Αθανάσιο Μπούρα να ζητά την αποχώρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την Όλγα Γεροβασίλη, που είχε ανέβει στο προεδρείο, να συμφωνεί.

Ο κ. Μάρκου, από την πλευρά του, φέρεται να συμφώνησε να βγει από την αίθουσα, αλλά να ζήτησε από τον κ. Κωνσταντινόπουλο να πει τι είχε αναφέρει και να ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε video από την ένταση στη Βουλή:

Κωνσταντινόπουλος: «Αυτός ξεκίνησε»

Το Politic.gr επικοινώνησε με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος είπε για το περιστατικό:

«Του είπα ότι δεν μπορεί να απαξιώνει τον Κεγκέρογλου κάποιος που έχει καταγγελθεί για διαπλοκή όσο ήταν στην επιτροπή για τους γενικούς γιατρούς. Αυτός ξεκίνησε απαξιώνοντας τον Κεγκέρογλου που ήταν ο επόμενος ομιλητής. Μάλιστα, του ανέφερα την επώνυμη καταγγελία του μέλους της ΕΙΝΑΠ, κ. Παπανικολάου, που τα έχει γράψει δημόσια».

Δείτε ακόμη:
Προκαταρκτική Παπαγγελόπουλου: Αποχώρησε το ΜέΡΑ25

Loading