ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σβαμπ, «ανοικτή» η παραμονή Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο

Κινητικότητα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ σχετικά με τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας σεζόν, με τον Στέφαν Σβαμπ να φτάνει στη Θεσσαλονίκη, την ίδια στιγμή που αναμένεται η απάντηση των Βϊειρίνια και Μαουρίσιο στις προτάσεις με μειωμένες αποδοχές που τους κατατέθηκαν.

Στην τελική ευθεία του Σβαμπ

Όπως προαναφέραμε, πριν από λίγο αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Στέφαν Σβαμπ, συνοδευόμενος από τον αδελφό του.

propoli

Ο 29χρονος Αυστριακός μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ραπίντ Βιέννης, αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά. Υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε και ο Γιάννης Σαββίδης.

Τι γίνεται με Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο

Όσον αφορά τα δύο ανοικτά μέτωπα των ανανεώσεων, στον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 έτος με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ, ποσό σαφώς χαμηλότερο από αυτό που έπαιρνε μέχρι τώρα. Ο Πορτογάλος αρχηγός χαρακτηρίζει, μέχρι στιγμής, χαμηλή την προσφορά και αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο, τώρα, έχει επίσης λήξει κι έχει κι αυτός στα χέρια του πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν αποδέχεται προς το παρόν την προσφορά.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο ΠΑΟΚ ανεβάσει ως ένα βαθμό τις δύο προσφορές, προκειμένου να πείσει τους δύο παίκτες να μείνουν στην Τούμπα.

Δείτε επίσης: «Καθολικός» και… επίσημα ο Βασίλης Μπάρκας

Loading