EUROKINISSI

Σε καραντίνα οι υπουργοί Γεωργιάδης, Πλακιωτάκης, Παπαθανάσης!

Τρίτος υπουργός μπαίνει σε καραντίνα, καθώς και ο Γιάννης Πλακιωτάκης ήρθε σε επαφή με επενδυτή θετικό στον κορονοϊό.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, σε κατ’ οίκον περιορισμό έχουν ήδη μπει, επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

propoli

«Για τις επόμενες μέρες, θα εργάζομαι από το σπίτι, αφού πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι επενδυτής που συνάντησα χθες, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολουθώ πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

https://twitter.com/G_Plakiotakis?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1301455481723129856%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1040667%2Fkoronoios-se-karadina-kai-o-giannis-plakiotakis%2F

Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης

Λίγο νωρίτερα, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε κάνει γνωστό πως οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης είχαν έρθει σε επαφή με επενδυτή θετικό στον κορονοϊό.

Ως εκ τούτου, μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρις ότου εξεταστούν και διαπιστωθεί ότι το δείγμα τους είναι αρνητικό στον κορονοϊό.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του

Loading