Στις 13/2 εκκινεί ξανά η Β’ κατηγορία

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου αποφάσισε τη σταδιακή και σε φάσεις επανεκκίνηση του τομέα του αθλητισμού. Ετσιεπιτρέπεται από τις 8 Φεβρουαρίου η ατομική προπόνηση όλων των αθλημάτων σε ανοικτές υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και παραλίες, με μέγιστο αριθμό 5 αθλούμενων, ανεξαρτήτου ηλικίας, περιλαμβανομένου του προπονητή (4 αθλούμενοι +1 προπονητής). 
Στο μεταξύ, έπειτα από συνεννόηση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του νησιού, σε σχέση με την επαναλειτουργία των πρωταθλημάτων αποφασίστηκε πως για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, επιτρέπονται από τις 8 Φεβρουαρίου οι ομαδικές προπονήσεις και από τις 13 Φεβρουαρίου η επανέναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς θεατές. Το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής.
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας, επιτρέπεται από τις 8 Φεβρουαρίου η ατομική προπόνηση χωρίς σωματική επαφή και για σκοπούς εκγύμνασης/φυσικής κατάστασης σε ομάδες των 5, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή/γυμναστή. Στα γήπεδα ποδοσφαίρου δύνανται να προπονούνται ταυτόχρονα τρεις ξεχωριστές σταθερές ομάδες των πέντε ατόμων (περιλαμβανομένου του προπονητή).

propoli

 

Δ. Καρακώστας

 

 

©Πηγή: amna.gr

Loading