Στην Κίμκι έως το τέλος της σεζόν ο Αντόν Πονκρασόφ

Στα 34 χρόνια του ο Αντόν Πονκρασόφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κίμκι και επιστρέφει στη Euroleague. Ο έμπειρος Ρώσος διεθνής φόργουορντ, «χρυσός» με την εθνική της πατρίδας του στο Ευρωμπάσκετ 2007 στην Ισπανία, «χάλκινος» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και «χάλκινος» στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2011, ανακοινώθηκε σήμερα (3/2) από την Κίμκι. Ο Πονκρασόφ επιστρέφει για δεύτερη θητεία στην Κίμκι, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει τη διετία 2007-09.

propoli

Ο Πονκρασόφ είχε μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Κίμκι έχει πετύχει μόλις 2 νίκες σε 23 αναμετρήσεις στη Euroleague φέτος και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ουσιαστικά, η εμπειρία του θα φανεί χρήσιμη στη ρωσική ομάδα στη VTB League, αφού έχει χαθεί κάθε ελπίδα πρόκρισης για τα πλέι οφ της Euroleague.

O Αντόν Πονκρασόφ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του εκτός Ρωσίας. Έχει φορέσι τη φανέλα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Κίμκι, Λένβο Αγίας Πετρούπολης, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Κράσνιε Κρίλια και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

©Πηγή: amna.gr

Loading