APE-MPE

Αναλγησία: Η ΖΕΝΙΘ έκοψε το ρεύμα σε παιδικό σταθμό εν μέσω καραντίνας

Και όμως, εν μέσω πανδημίας έγινε και αυτό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο Politic, συνεργείο της ΖΕΝΙΘ έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο κόβοντας το ρεύμα στον παιδικό σταθμό Mathisis Kids Club, με τη βολική δικαιολογία ότι υπήρχε οφειλή για ανεξόφλητο λογαριασμό ύψους μόλις 400 ευρώ! 

propoli

Εκείνο που προκαλει αισθήματα οργής και κοινωνικού θυμού, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού, είναι η αναλγησία της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κρίσης και lockdown, έδωσε εντολή να κοπεί το ρεύμα ακόμα και σε παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι εκ των πραγμάτων, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις πάγιες και λειτουργικές ανάγκες τους. Για αυτό και το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο η ΖΕΝΙΘ δείχνει τον ίδιο ζήλο και στους μεγαλοοφειλέτες της;

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η διακοπή ρεύματος ενδέχεται να έχει εκδικητικό χαρακτήρα, αφού όπως τονίζουν άνθρωποι του Mathisis Kids Club τον περασμένο Οκτώβριο άλλαξαν πάροχο ρεύματος αποχωρώντας από τη ΖΕΝΙΘ και επιλέγοντας την εταιρεία My Energy.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, μέχρι τότε ο παιδικός σταθμός δεν είχε οφειλή. Όπως δεν έχει οφειλή ούτε στο νέο πάροχο, αφού οι λογαριασμοί πληρώνονταν και εξακολουθούν να πληρώνονται εγκαίρως. Συν τοις άλλοις οι ιδιοκτήτες του ουδέποτε έλαβαν κάποια προειδοποίηση ή ενημερωτικό σημείωμα για το ποσό των 400 ευρώ, το οποίο «εμφανίστηκε» κατόπιν… εορτής.
Συγκρατήστε και κάτι ακόμα. Αμέσως μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, οι άνθρωποι του παιδικού σταθμού έσπευσαν να εξοφλήσουν το ποσό χωρίς να κοιτάξουν τα… ψιλά γράμματα. Άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο από τη στιγμή που στον παιδικό σταθμό φιλοξενούνταν μικρά παιδιά και το κρύο ήταν έντονο. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ΖΕΝΙΘ προχώρησαν στη διακοπή της ηλεκτροδότησης και «ευαισθητοποιήθηκαν» να το επανασυνδέσουν μόνο όταν οι υπεύθυνοι του παιδικοί σταθμού τους «έτριξαν» στα δόντια, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο Politic.

Loading