Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού»

Τη στάση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στα θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού καυτηρίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στη Βραδυνή της Κυριακής.

propoli

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά πως κεντρικός στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει ξανά η συζήτηση περί απλής αναλογικής, ώστε να εφαρμοσθεί στις επόμενες εκλογές.

Τονίζει, ωστόσο, ότι η ρύθμιση για την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 200 ψήφων, καθώς για να συναινέσει η ΝΔ, θα πρέπει παράλληλα να καθιερωθεί και η ψήφος των απόδημων. Κάτι τέτοιο, όμως, το αρνείται κατηγορηματικά ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, «φοβάται, τρέμει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού».

«Πιστεύει ότι θα τον “μαυρίσουν” σε ποσοστά χειρότερα του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Γεωργιάδης: «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανησυχώ για όλα»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, μίλησε και στα «Νέα», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανησυχώ για όλα» και εξηγώντας:

«Όταν έχουμε πρόεδρο του ΣτΕ, ο οποίος παραιτείται -κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ιστορία- όταν έχουμε τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων που κάνουν συνεχώς ανακοινώσεις περί παρεμβάσεων της κυβερνήσεως στο έργο τους, όταν έχουμε σκευωρίες τύπου Novartis και όταν έχουμε όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά, προφανώς είμαστε ανήσυχοι για το πώς θα φτάσουμε στις εκλογές».

Loading