KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

ΑΕΚ: Στον «αέρα» ο Χιμένεθ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις αναμένεται να φέρει στην ΑΕΚ η εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό με 1-5, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αισθάνεται ιδιαίτερα επισφαλής.

Η ιστορία λέει ότι κανένας προπονητής της Ένωσης δεν έχει επιβιώσει μετά από ήττα 5-1 σε ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”, με τον Ισπανό τεχνικό πιθανότατα να μην αποτελεί εξαίρεση. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη δευτεριάτικη συνάντηση του “ισχυρού άνδρα” της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους συνεργάτες του και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ.

propoli

Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει υποσχεθεί στον Χιμένεθ ότι αυτός θα είναι που θα δημιουργήσει την ΑΕΚ η οποία θα μπει στην “Αγιά Σοφιά”, όμως ο σοβαρός κίνδυνος απώλειας ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου απαιτεί ένα “ηλεκτροσόκ” – και το… μάρμαρο σε παρόμοιες περιπτώσεις το πληρώνουν συνήθως οι προπονητές.

Σε περίπτωση αποπομπής του Χιμένεθ, δεν τίθεται ζήτημα έλευσης νέου “κανονικού” προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, αντίθετα ως μόνη λύση προβάλλει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον “υπηρεσιακό” Νίκο Παναγιωτάρα.

Δείτε επίσης: ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συγνώμη για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading