Μίνο Ραϊόλα: «Δεν είμαστε σε πόλεμο με την Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με τα ρεπορτάζ να μιλούν για πλήθος “μνηστήρων”, που θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο εξαιρετικός Νορβηγός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2024 και η ρήτρα εξαγοράς του είναι τοποθετημένη στα 75 εκατ. ευρώ, όμως τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2022.

propoli

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Μπορούσια θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της και την επόμενη σεζόν και να του βάλει πωλήτηριο μετέπειτα, ζητώντας… μυθικό ποσό για να τον παραχωρήσει. Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης του παίκτη, ο διάσημος Μίνο Ραϊόλα, επιχειρεί να πετύχει τη μετακόμισή του σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ απο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολλανδο-ιταλός μάνατζερ τόνισε σχετικά: «Μίλησα με τους ηγέτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι. Σέβομαι τη θέση του συλλόγου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτή. Έχω μια καλή σχέση μαζί τους, δεν είμαστε σε πόλεμο».

Πάντως, τα δεδομένα είναι εξαιρετικά ρευστά και δε θα πρέπει να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο σχετικά με την… τύχη του Χάαλαντ.

Δείτε επίσης: Kicker: Αναλαμβάνει την Γκλάντμπαχ από το καλοκαίρι ο Χούτερ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading