ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Διακοπές με «ασπρόμαυρο» άρωμα για τον Ζίβκοβιτς – Το μέλλον του παίκτη

Δεν είναι κρυφό ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα για το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος παίκτης μετά την πολύ δύσκολη χρονιά του με τον ΠΑΟΚ, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κύπρο, μαζεύοντας δυνάμεις.

propoli

Μάλιστα στις διακοπές του δεν μπορεί να γλυτώσει από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι όπου τον αναγνωρίζουν σπεύδουν για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Σε μια από αυτές λοιπόν ο οπαδός του ΠΑΟΚ είχε και πετσέτα της ομάδας, με τον Σέρβο εξτρέμ να φωτογραφίζεται μαζί του και να την δημοσιεύει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την εικόνα:

Το μέλλον του παίκτη

Κοινό μυστικό είναι στα στενά της Τούμπας ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αρέσει τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος παρέας με τους Καγκάβα ετοιμάζει τον νέο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να έχει μαζί του στον ΠΑΟΚ τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να ηγηθεί της νέας ομάδας του Δικεφάλου.

Από ότι ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή, με τον ΠΑΟΚ να δίνει στον Ζίβκοβιτς κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για 2 χρόνια και τον Σέρβο εξτρεμ να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε επίσης: Εθνική Πορτογαλίας: Εμβολιασμένοι όλοι οι παίκτες πριν την επαφή με το κρούσμα Μπουσκέτς

Loading