Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Λίαμ Γκάλαχερ στέκονται αρωγοί στους άστεγους του Λονδίνου

Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Λίαμ Γκάλαχερ ένωσαν τις δυνάμεις τους, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες, προκειμένου να συμβάλλουν σε μία νέα εκστρατεία αρωγής στους άστεγους του Λονδίνου.

Πρόκειται ουσιαστικά για δωρεά επάθλων, την οποία διοργανώνει η οργάνωση “Streets of London”, η οποία δραστηριοποιείται για τη στήριξη των ατόμων χωρίς στέγη στην αγγλική πρωτεύουσα. Η καμπάνια έχει το hashtag #comeonhome.

propoli

Τα έπαθλα που θα κληρωθούν είναι μία υπογεγραμμένη από τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ πολυτελής έκδοση του άλμπουμ Abbey Road με αφορμή την 50η επέτειο από την κυκλοφορία του, η ευκαιρία γνωριμίας με τους The 1975, μία Fender Stratocaster υπογεγραμμένη από τον Μαρκ Νόπφλερ των Dire Straits, εισιτήρια και διαμονή για τη συναυλία του Κρεγκ Ντέιβιντ στο O2 Arena, και Vip εισιτήρια για συναυλίες των Τζακ Σαβορέτι, The Amazons, Duran Duran, The Vaccines.

“Θέλουμε οι άστεγοι να κάνουν μία νέα αρχή”

Ο διευθυντής της «Streets Of London», Ίαν Στιούαρτ Φόθριγχαμ, τονίζει με νόημα: «Με τη σωστή υποστήριξη, οι άνθρωποι που βιώνουν την αστεγία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέσω αυτής της κλήρωσης θα μας επιτρέψουν να χρηματοδοτήσουμε πολλά πρότζεκτ σε όλο το Λονδίνο που παρέχουν στους άστεγους τη βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να μπορούν να αφήσουν τους δρόμους πίσω και να κάνουν μια νέα αρχή».

Και προσθέτει: «Χάρη στη γενναιοδωρία των καλλιτεχνών που έχουν δωρίσει ειδικά βραβεία και σε όσους συμμετέχουν στην κλήρωση ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό που θα κάνει την πραγματική διαφορά για τους ανθρώπους που είναι άστεγοι στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Δείτε επίσης: Αντζελίνα Τζολί – Μπουρκίνα Φάσο: Επισκέφθηκε καταυλισμό προσφύγων

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading