Το 78ο Φεστιβάλ της Βενετίας βραβεύει την Τζέιμι Λι Κέρτις

Τιμητικός Χρυσός Λέοντας θα απονεμηθεί στην Τζέιμι Λι Κέρτις από το 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στις 1-11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το  78ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η απνομή θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στη Μεγάλη Αίθουσα στο Palazzo del Cinema. Θα προηγηθεί προβολή εκτός διαγωνιστικού τμήματος, της ταινίας «Halloween Kills» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

propoli

Tον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λόρι Στρόουντ ερμηνεύει η Τζέιμι Λι Κέρτις στην κινηματογραφική σειρά, η οποία βασίζεται στην ταινία του 1978 «Halloween».

«Είμαι βαθύτατα συγκινημένη που το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα με τιμήσει με αυτόν τον τρόπο. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι είμαι σε αυτή την βιομηχανία τόσο καιρό, έτσι ώστε να παραλαμβάνω τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά μου, και το ότι συμβαίνει τώρα, με το “ Halloween Kills”, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα» τόνισε η ηθοποιός.

«Το “ Halloween” – και η συνεργασία μου με τη Λόρι Στρόουντ – εκτόξευσε και κράτησε την καριέρα μου στα ύψη και το ότι έχουμε αυτές τις ταινίες να εξελίσσονται σε ένα νέο franchise το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο είναι, και παραμένει, ένα δώρο» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Έρχεται νέα σειρά από την ΗΒΟ και τον The Weeknd

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading