Ν. Καραγιαννακίδης για δηλώσεις Τζάκρη: Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Πολάκης

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη από το βήμα της Βουλής αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

propoli

«Στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζει την αλίευση ψήφων στα θολά νερά του αντιεμβολιαστικού κινήματος και δεύτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Θεοδώρα Τζάκρη. Από το βήμα της Βουλής έκλεισε το μάτι σε αυτούς που αμφισβητούν τα εμβόλια, κάνοντας δημόσια λόγο  για ¨ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας¨ και προδικάζοντας πως ο εμβολιασμός θα καταστεί υποχρεωτικός για το σύνολο του πληθυσμού.

Είναι πλέον σαφές, πως στον ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας τα τραγικά δημοσκοπικά ποσοστά τους, προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε δύο βάρκες: ο Αλέξης Τσίπρας και η πλειοψηφία των στελεχών καλούν τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάποιοι άλλοι όμως έχουν αναλάβει την αποστολή να κρατήσουν ανοιχτούς διαύλους με τους συμπατριώτες μας που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Με τη μετάλλαξη Δέλτα να ανατρέπει κάθε σχεδιασμό, τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται και την Κυβέρνηση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων ώστε να αποφύγουμε νέους περιορισμούς και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα το ταχύτερο δυνατό, οι μικροκομματικές και λαϊκίστικες αυτές κορώνες της αντιπολίτευσης λειτουργούν υπονομευτικά στην πανεθνική προσπάθεια, στερούνται υπευθυνότητας, καταργούν κάθε έννοια λογικής, επιδεινώνουν την κατάσταση. Υπάρχουν και όρια στην πολιτική αντιπαράθεση, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει, δυστυχώς, ξεπεράσει εδώ και καιρό. Η υγειονομική κρίση είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζονται με αυτή την απερίγραπτη ελαφρότητα».

Loading