Πλησιάζει η επιστροφή Κουρμπέλη

Διπλή σκληρή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το πρωί οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν γυμναστήριο , ενώ το απόγευμα άρχισαν με ζέσταμα, προτού επιδοθούν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

propoli

Στην συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να δουλεύει στην αμυντική λειτουργία και το δεύτερο στα τελειώματα.

Το σημαντικό της ημέρας, ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολουθεί πλέον σε όλο το «ζέσταμα» με το υπόλοιπο γκρουπ, ανεβάζει διαρκώς ρυθμό, μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή σε φουλ δράση, έπειτα από 8 μήνες απουσίας.

Ο Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα έκανε για δεύτερη ημέρα θεραπεία, μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο κουντεπιέ.

Ο κεντρικός αμυντικός Μπαρτ Σένκεφελντ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Αϊτόρ απουσίασε με άδεια για να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (06/08) ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021/22, η διάθεση των οποίων θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και τις διατάξεις της κυβέρνησης για τη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Οι τιμές των νέων εισιτήριων διαρκείας θα είναι σε προσιτές τιμές, ενώ για την αγορά θα απαιτείται και εγγραφή στον Ερασιτέχνη έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading