Κ. Μπακογιάννης: Παρών στον αγιασμό τριών νέων νηπιαγωγείων (pics & vid)

Mε αφορμή την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στον αγιασμό τριών νέων νηπιαγωγείων

13 σύγχρονες εκπαιδευτικές δομές για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου για την υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση, πρόσθεσε φέτος στις σχολικές υποδομές του, ο δήμος Αθηναίων.

propoli

 Ο δήμαρχος Αθηναίων, ευχήθηκε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν μία καλή, δημιουργική σχολική χρονιά, τονίζοντας πως με τις νέες αυτές υποδομές διασφαλίστηκε η πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν παιδεία, των νηπίων 1.300 οικογενειών. 

«Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει στις γειτονιές της, στα σχολεία, στα νηπιαγωγεία. Φέτος όμως έχουμε και μια ποιοτική αλλαγή γιατί 1.300 μικροί Αθηναίοι μαθητές έχουν αποκτήσει πλέον σχολική στέγη στα νέα νηπιαγωγεία της πόλης εφαρμόζοντας στην Αθήνα τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Εκπαίδευση.
Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν στο Δήμο Αθηναίων για να τηρήσουμε στο ακέραιο αυτή την υπόσχεση μας.
Αυτές οι εικόνες με τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών τους είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που πολέμησαν τόσο λυσσαλέα αυτή την προσπάθεια

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Καλαφάτης από 2ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών – «Καλό ξεκίνημα στα παιδιά μας»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading