Σπαρακτικό αντίο της πρώην γυναίκας του Μάνου Αντώναρου (pic)

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος από την είδηση ότι ο Μάνος Αντώναρος, έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία 62 ετών.

propoli

Η πρώην σύζυγός του, Ολίβια Γαβρίλη, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Τα τελευταία χρόνια μοιάζαμε να μην έχουμε σχεδόν τίποτα να μας ενώνει. Είχαμε όμως το σπουδαιότερο όλων: τα παιδιά μας.

Κάποτε βέβαια ήταν ο Μανίτο μου και εγώ η Ολιβένια του. Και έτσι σήμερα τον αποχαιρετώ…

Αντίο, Μανίτο μου! Εύχομαι η ψυχούλα σου να αναπαυτεί και να ηρεμήσει. Εγώ εδώ κάτω θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μεγαλώσω δυο δυνατούς, υπέροχους ανθρώπους, την Αθηνά και τον Αρχέλαο. Θα σε σκεφτόμαστε πάντα. Σε ευχαριστώ που παρέα φέραμε στον κόσμο δυο τόσο υπέροχα ανθρωπάκια…

Υ.Γ. Πριν 5 χρόνια ακριβώς είχες γράψει αυτό το κείμενο για μένα

Αστεία που είναι η ζωή… Πάντα το λέγαμε αυτό… Αναμνήσεις γίνονται οι άνθρωποι… Αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, προσθέτοντας μάλιστα και μία προσωπική τους φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση:

Τα τελευταία χρόνια μοιάζαμε να μην έχουμε σχεδόν τίποτα να μας ενώνει. Είχαμε όμως το σπουδαιότερο όλων: τα παιδιά μας….

Gepostet von Olivia Gavrili am Freitag, 13. Juli 2018

Loading