Γονείς στη Βραζιλία κρατούσαν τα δύο ανήλικα παιδιά τους σε αυτοσχέδιο κλουβί

Τον γύρο του κόσμου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση, σύμφωνα την οποία δύο γονείς σε μια επαρχιακή πόλη της Βραζιλίας κρατούσαν επί ώρες, σε επαναλαμβανόμενη βάση τα δύο ανήλικα παιδιά τους φυλακισμένα σε ένα ξύλινο κασόνι.

propoli

Μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι αρχές της πόλης Απαρεσιντίνια στη Βραζιλία, δέχτηκαν ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία, για δύο ανήλικα αγοράκια, τα οποία κρατούνταν φυλακισμένα, σε απαράδεκτες συνθήκες, σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί.

Όταν η αστυνομία μετέβη στο σημείο, αντίκρυσε το σοκαριστικό αυτό θέαμα. Τα δύο δίδυμα αγοράκια, ηλικίας τριών ετών, κρατούνταν φυλακισμένα επί ώρες σε ένα ξύλινο κασόνι με λουκέτο κι αλυσίδα, που διέθετε χώρισμα, ώστε να μην μπορεί να αγγίζει το ένα το άλλο. Μάλιστα τα παιδιά δεν διέθεταν κάποιο παιχνίδι μαζί τους με το οποίο θα μπορούσαν τουλάχιστον να απασχοληθούν.

Οι δύο συλληφθέντες γονείς, ηλικίας 37 και 40 χρονών, δήλωσαν στην αστυνομία, πως προέβησαν σε αυτή τη λύση προκειμένου να πηγαίνουν απρόσκοπτοι στην αγροτική εργασία τους, χωρίς να έχουν το νου τους μήπως συμβεί κανένα ατύχημα στα δύο αγοράκια.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ανακοίνωσε, πως δεν εντόπισε κανένα σημάδι σωματικής κακοποίησης.

Loading