Αποκάλυψη Ευτύχη Μπλέτσα – Ούτε ευρώ δεν ζητά από εστιατόρια που προβάλλει στην εκπομπή του

Μια δημοσίευση από χρήστη του Instagram, οδήγησε τον Ευτύχη Μπλέτσα να απαντήσει σχετικά με το άν απαιτεί αποζημίωση διαφημίζει εστιατόρια στο Happy Traveller.

Για τον τρόπο που ταξιδεύει στην εκπομπή Happy Traveller θέλησε μιλήσει ο Ευτύχης Μπλέτσας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

propoli

Συγκεκριμένα, ο σατυρικός λογαριασμός “Soula Glamorous” στο Instagram έκανε μια ανάρτηση, στην οποία δήλωσε ότι υπάρχει κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία ζητά λεφτά από μαγαζιά για να τα προωθήσει μέσω των εκδρομών του πρωταγωνιστή.

«Άτομο που κάνει χρόνια ταξιδιωτική εκπομπή, ζητάει με το ζόρι 1.000 ευρώ από ταβέρνες και εστιατόρια για να τα βάλει στην εκπομπή και να φάει τσάμπα. Κάτι που θεωρώ τέρμα άβολο, ειδικά από μικρά χωριά και άτομα που ζουν από μία ταβέρνα και εστιατόριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλος χρήστης του κοινωνικού δικτύου έστειλε αυτή τη δημοσίευση στον Ευτύχη Μπλέτσα, γράφοντάς του «Μακάρι να μην είσαι εσύ», με τον γνωστό παρουσιαστή να δημοσιοποιεί στο Instagram την απάντησή του:

«Όχι δεν παίρνουμε λεφτά από ξενοδοχείο, ταβέρνες και εστιατόρια… ούτε από δήμους, επιμελητήρια κλπ. Έχουμε τους σταθερούς χορηγούς μας ανεξάρτητα με το μέρος που πάμε…”, έγραψε.



Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να μη γινόμαστε νούμερα, για τα νούμερα, μικροπρέπεια» (vid)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading