FIBA Europe Cup: Μία νίκη μακριά από τους ομίλους ο Ηρακλής

Χωρίς αντίπαλο αγωνίστηκε σήμερα ο Ηρακλής ο οποίος από την δεύτερη περίοδο καθάρισε την νίκη – πρόκριση και πλέον είναι στην ημιτελική φάση των προκριματικών αγώνων.

Ο Ηρακλής αντιμετώπισε στη «φούσκα» της Σόφιας, την Ακαντεμίκ Πλόβντιβ και χάρη σε ομαδικό παιχνίδι βρήκαν εύκολα ρυθμό και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας.

propoli

Τώρα ο Ηρακλής έχει τον αγώνα της Παρασκευής όπου θα συναντήσει την πολωνική Τρεφλ Σόποτ, διεκδικώντας μια θέση στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο μέρος εκτός από το προβάδισμα ο Ηρακλής είχε τη διαφορά ασφαλείας με τον Γούρλιτς να παρουσιάζεται βελτιωμένος και να οδηγεί από το χέρι τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής είχε τις λύσεις σε κάθε σημείο του αγώνα, ενώ ανταποκρίθηκε άμεσα σε άμυνα ζώνης και απέδειξε ότι είχε και διαφορά ποιότητας.

Ο Σκουρτόπουλος είχε διάθεση να δώσει χρόνο σε πολλούς καλαθοσφαιριστές ειδικά σε αυτούς που δεν ήταν στο ρόστερ λόγω εσωτερικών προβλημάτων στα πρόσφατα παιχνίδια του ελληνικού Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 51-36, 74-60, 95-75
Οι συνθέσεις: 
ΗΡΑΚΛΗΣ:
Αγραβάνης 16, Ντάγκλας 16 (4), Γούλριτζ 15, Λιντς 14, Παπαδάκης 8 (2), Χαριτόπουλος 2, Κουζέλογλου 5, Σκορδίλης 2, Τέρνερ 2, Φίλιος, Πετανίδης, Τείλορ 15.
ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ: Μπάτσεβ 23 (5), Μπέσοβιτς 16, Μπογιάνοβ, Φρεϊμάνις 11, Γκουγκίνο 8 (1), Μίχοβ, Νικόλοβ 8, Σεκούλοβ 6, Τίτκοβ 3 (1), Γιουρτλού

Δείτε επίσης: Πήρε την πρώτη της νίκη η Ζενίτ για το φετινό Champions League

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading