Αχτσιόγλου: «Με τον κ. Μητσοτάκη η πολιτική εξαπάτηση έχει χάσει το νόημά της»

Συνέντευξη στο ieidiseis.gr παραχώρησε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου, η οποία τόνισε ότι η πολιτική εξαπάτησε έχει χάσει το νόημά της.

«Για τον κύριο Μητσοτάκη τι να πει κανείς. Η πολιτική εξαπάτηση έχει πια χάσει το νόημά της, τόσες φορές που αναγκαζόμαστε να την επικαλεστούμε», λέει χαρακτηριστικά.

propoli

Όπως τονίζει, «εξελέγη υποσχόμενος αύξηση του κατώτατου μισθού διπλάσια της ανάπτυξης», αλλά «τον κράτησε παγωμένο για τρία χρόνια και εξήγγειλε από το 2022 μία αύξηση κοροϊδία που στην ουσία είναι καθήλωση κι ενώ ο πληθωρισμός εκτινάσσεται, οδηγώντας σε μείωση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών».

«Τώρα για να φύγει από τη δύσκολη θέση συνεχίζει τον εμπαιγμό λέγοντας ότι, αν και εφόσον, είναι πιθανό να δοθεί και μία ακόμη αύξηση κοροϊδία σε δεύτερο χρόνο. Ας βγάλουν οι πολίτες τα συμπεράσματά τους», σημειώνει, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για «αύξηση τώρα του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και επαναφορά του πλαισίου των συλλογικών συμβάσεων».

«Αυτό που είναι αναγκαίο ώστε να υπάρξει βελτίωση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, δεδομένου μάλιστα και του εκτεταμένου κύματος ακρίβειας», δηλώνει.

Δείτε επίσης: Παναγιωτόπουλος: «Άξονας στρατηγικής αναβάθμισης της Ελλάδας στην περιοχή»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading