Γερουλάνος: «Είναι λίγο αστείο που έγινε τόσο θέμα το ντιμπέιτ» (vids)

«Εγώ έχω πει, όπου θέλετε, όποτε θέλετε, με ό,τι κανόνες θέλετε» είπε ο Παύλος Γερουλάνος

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος σχολίασε τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα του ντιμπέιτ όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, λέγοντας πως είναι λίγο αστείο που έχει γίνει τόσο θέμα.

propoli

Αναλυτικά:

«Εγώ έχω πει, όπου θέλετε, όποτε θέλετε, με ό,τι κανόνες θέλετε. Είναι λίγο αστείο που κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα το ντιμπέιτ. Ότι φοβόμαστε ερωτήσεις που μπορεί να μας γίνουν. Όταν οποιοσδήποτε περπατάει στους δρόμους μας κάνει τις πιο αμείλικτες ερωτήσεις.

Ερωτήσεις από ανθρώπους οι οποίοι έχουν τα σπίτια τους εγκλωβισμένα σε δάνεια. Από τους ανθρώπους οι οποίοι δεν βγάζουν τον μήνα, και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε αν θα μας κάνουν 3 ερωτήσεις ή αν θα ρωτάμε ο ένας τον άλλον. Είναι λίγο αστεία αυτά τα πράγματα. Όσο πιο ελεύθερη γίνει η συζήτηση, για εμένα τόσο το καλύτερο. Μη χάσουμε άλλον χρόνο».

«Με ποιον να συνεργαστώ για την αποσυγκέντρωση της εξουσίας; Με την ΝΔ που έκανε το επιτελικό κράτος και πήγε όλη την εξουσία στο Μαξίμου ή με τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησε να καπελώσει κάθε θεσμό ο οποίος θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι απελευθερωμένος;»

Στο τέλος είπε:

«Και να βάλουμε ένα στοίχημα για να το διασκεδάσουμε λίγο; Αν εγώ δω ειλικρινή διάθεση είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ – ανάλογα με το ποιο θα είναι πρώτο κόμμα – να ανοίξουν ένα πραγματικό διάλογο συνεργασιών, εγώ θα το χάσω. Είμαι σίγουρος ότι και τα δύο κόμματα, οποιοδήποτε είναι πρώτο θα πάει αμέσως σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση».

Δείτε επίσης: Ζαχαριάδης: Εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα παίρναμε παράδειγμα από τις χώρες που τα πάνε καλύτερα από μας

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading