Επίθεση Ακσενέρ σε Ερντογάν: «Κατέστρεψε την χώρα με το ταπεραμέντο του»

Άκρως χλευαστική και… δηλητηριώδεις ήταν η αρχηγός του ακροδεξιού Καλού κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πανικός πνέει στους διαδρόμους του προεδρικού μεγάλου», δήλωσε η Μεράλ Ακσενέρ, ενώ ευχήθηκε στον Ερντογάν καλό κατευόδιο.

propoli

«Ήρθε η ώρα να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους. Η ώρα της αναχώρησης έφτασε. Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι στον κ. Ερντογάν καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στη συνταξιοδοτική του ζωή», ενώ επίσης τόνισε ότι ο Ερντογάν ρίναι «ηγέτης του φιάσκου».

«Το έθνος μας βλέπει πολύ καθαρά ότι το πραγματικό ζήτημα είναι ο ίδιος ο κ. Ερντογάν. Όμως, ο κ. Ερντογάν, ο ηγέτης των Φιάσκου, ούτε ντρέπεται, ούτε βαριέται, ούτε στενοχωριέται, ούτε διστάζει, γιατί έχει καταστρέψει εντελώς τη χώρα με το ταπεραμέντο του.

Το να καταλαμβάνει μια θέση όταν δεν είναι σε θέση να τη φέρει εις πέρας, αυτό είναι η μεγαλύτερη προδοσία. Γι’ αυτό δεν έχει πια σημασία αν οι προθέσεις του είναι καλές ή κακές. Γιατί όταν πρόκειται για τη διακυβέρνηση ενός κράτους, η άγνοια και η προδοσία πάνε μαζί. Είναι τόσο απλό», είπε η Μεράλ Ακσενέρ.

«Ο κ. Ερντογάν και το φρικτό του σύστημα είναι η αιτία, η οικονομική κρίση που βιώνουμε και η βαθύτερη φτώχεια είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε παραφράζοντας τη γνωστή φράση του Τούρκου προέδρου «το επιτόκιο είναι η αιτία και ο πληθωρισμός το αποτέλεσμα».

Δείτε επίσης:

Loading