Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία Βιέννης: Δείτε Live

Παραδοσιακά η διεθνής μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στην Βιέννη

Πιστή στο εορταστικό ραντεβού της, η δημόσια Ραδιοτηλεόραση μεταδίδει και φέτος ανήμερα την Πρωτοχρονιά –το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, στις 12:15, την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein.

propoli
Die Wiener Philharmoniker unter Riccardo Muti beim Neujahrskonzert 2021 im Grossen Saal des Wiener Musikvereins, coronabedingt ohne Publikum.The Vienna Philharmonic under the baton of Riccardo Muti at the New Year’s Concert 2021 in the Golden Hall of the Vienna Musikverein. Due to Corona, the concert took place without an audience.

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 και οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό αυτό εορταστικό μουσικό πρόγραμμα, που μεταδίδεται σε πολυάριθμους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς απ’ όλο τον κόσμο και το παρακολουθούν πολλά εκατομμύρια τηλεθεατές και ακροατές.

Στο πόντιουμ της «Χρυσοποίκιλτης Αίθουσας» του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής της Βιέννης θα σταθεί, για τρίτη φορά, ο Αργεντινός πιανίστας και αρχιμουσικός Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ· υπό τη διεύθυνσή του, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα έργα των συνθετών Josef Strauß, Johann Strauß II, Josef Hellmesberger (Sohn), Eduard Strauß και Carl Michael Ziehrer.

Δείτε επίσης: Η πρώτη γέννα του 2022 στα Χανιά: Λίγο μετά την αλλαγή

Loading