Πιερρακάκης: Σύντομα η λύση για τους πολίτες που εμβολιάστηκαν στο εξωτερικό

Σύντομα θα ανακοινωθεί η λύση για όσους εμβολιάστηκαν στο εξωτερικό 

Λύση για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί σε χώρες του εξωτερικού θα υπάρξει άμεσα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Alpha Fm, σημειώνοντας πως: «Θα υπάρξει λύση, η οποία θα ανακοινωθεί, η οποία έχει να κάνει με τον μηχανισμό με τον οποίο κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει τα αποδεικτικά εμβολιασμού μιας χώρας, θα αναλύσουμε τον τρόπο σε σχετικά Δελτία Τύπου».

propoli

Παράλληλα, ο υπουργός αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό των ψηφιακών συναλλαγών (567 εκατομμύρια) που πραγματοποιήθηκαν το 2021, μιλώντας για τις αλλαγές, τις μεταβολές που σημειώθηκαν σε ψηφιακό επίπεδο, προσθέτοντας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του gov.gr, οι οποίες έφτασαν τις 1.307.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «το gov.gr είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση. Συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια, από τον Μάρτιο του 2020 ουσιαστικά φτιάχνεται πάνω από μία υπηρεσία την μέρα».

Ακόμη,  κ. Πιερρακάκης τόνισε, ότι «πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα στο πώς αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα, εμείς δεν έχουμε την κουλτούρα του μηδενισμού. Έχουμε την κουλτούρα να προσθέτουμε αυτό το οποίο θεωρούμε ότι είναι η δική μας συνεισφορά. Το έργο μιλάει πολλαπλάσια από τον πολιτικό λόγο».

 

Loading