Μάνατζερ Σφιντέρσκι: «Έδωσε μεγάλη χαρά με τα γκολ του και τις ασίστ του στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ο Πολωνός αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και ο μάνατζέρ του μίλησε για τη συμφωνία του με τη Σαρλότ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρολ Σφιντέρσκι αφού έχει συμφωνήσει με τη Σάρλοτ από τη Βόρεια Καρολίνα.

propoli

Ο μάνατζερ του Πολωνού ποδοσφαιριστή μίλησε σε ΜΜΕ της Πολωνίας και είπε πως έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών που έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Το συμβόλαιο που του προσέφεραν φτάνει τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, και θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

«Οι όροι του συμβολαίου του Κάρολ με τη Σάρλοτ, κυρίως οικονομικοί, έχουν ήδη τακτοποιηθεί από εμένα. Ο Κάρολ με τα γκολ και τις ασίστ του έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτήτη του. Αποδείχθηκε μεγάλος πρεσβευτής των Πολωνών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Τώρα είναι η ώρα να γίνει ο «πρεσβευτής» της Πολωνίας στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια χαρά », ανέφερε σε δήλωσή του.

Αρχικά ο Πολωνός ποδοσφαιριστής θα πάει στη χώρα του έτσι ώστε να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του και εν συνεχεία θα μεταβεί στη Βόρεια Καρολίνα έτσι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Μπουχαλάκης

Loading