Η «ανάκριση» του Χρήστου Ταλιχμανίδη 

Μια ανάκριση στην κάμερα του PAOK TV πραγματοποίησε ο Χρήστος Ταλιχμανίδης, ο οποίος μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους.

Μεταξύ άλλων ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικεφάλου αναφέρει στο PAOK TV:

propoli

Για το τι κρατάει από τη μέχρι τώρα διαδρομή του:

«Νομίζω ότι τα κρατάω όλα, είναι μια πολύ ευχάριστη διαδρομή, υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά δε κάνουν πιο δυνατό και τον άνθρωπο που είσαι τώρα. Πάντα θα υπάρχουν οι κακές στιγμές».

Γιατί τερματοφύλακας και γιατί ποδοσφαιριστής:

«Ξεκίνησα με κολύμβηση, μετά τάε κβο ντο, έκανα μπάσκετ, στίβο και κατέληξα στο ποδόσφαιρο, μου άρεσε από μικρό, έφτασα ως εδώ, άξιζε που προσπάθησα».

Για ότι σε ένα παιχνίδι ένα μικρό λάθος μπορεί να γκρεμίσει όλα:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το καλό και το κακό αυτής της θέσης. Από τη μία μου αρέσει γιατί είμαι υπεύθυνος για ότι συμβεί μέσα στο γήπεδο, μπορεί να είμαι καλός για 89’ ή 90 λεπτά και ένα λάθος να μου στοιχίσει την εμφάνιση της βραδιάς. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος , έτσι το διαχειρίζομαι. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

Για την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει:

«Τις καλύτερες τις έχω πάρει από την οικογένεια μου και από τον πατέρα μου, που ήταν και αυτός τερματοφύλακας. «Να μην τα παρατάω ποτέ και να είμαι ο εαυτός μου».

Για τον συνδυασμό σπουδών και αγώνων (καθώς είναι φοιτητής στο ΠΑΜΑΚ):

«Από μικρό οι γονείς μου δεν με άφηναν να αφήνω το σχολείο και με αυτό το σκεπτικό μεγάλωσα. Πέρασα στη σχολή μου και τα βγάζω πέρα, με συγκέντρωση και με πρόγραμμα για τα προλάβω όλα».

Για τον αγαπημένο του τερματοφύλακα:

«Μεγάλωσα με είδωλο τον Νόιερ. Αυτή τη στιγμή νομίζω κορυφαίος είναι ο Τερ Στέγκεν, υπάρχουν όμως κι άλλοι όπως ο Όμπλακ, ο Άλισον».

Τις ευχές του για το 2022 και τον προσωπικό του στόχο:

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, να βγούμε από την πανδημία. Για μένα εύχομαι να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής μου καριέρας , να έχω υγεία και επιτυχίες με την ομάδα».

Δείτε επίσης: Αποχαιρετούν τον 19χρονο ‘Αλκη και στον Εύοσμο

Loading