Οικονόμου: «Η αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού δεν αρμόζει σε Υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη» (audio)

Τι είπε για την ακρίβεια και τις εκλογές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου φιλοξενήθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 Fm και αναφέρθηκε στην παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού μετά τα όσα έγιναν χθες.

propoli

«Ο Σπήλιος Λιβανός οδηγήθηκε σε παραίτηση γιατί η αντίδρασή του σε μια καθ’ όλα απαράδεκτη δήλωση δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για μια «εντελώς αναληθή επίμαχη αναφορά» συνεχίζοντας πως «δεν ανταποκρινόταν πουθενά στη διαχείριση εκείνης της τραγωδίας».

«Όλα έγιναν με τον τρόπο που έπρεπε μέσω τραπεζών. Η άμεση αποδοχή της παραίτησης συνιστά την απόδειξη του πώς χειρίζεται η κυβέρνηση αυτά τα ζητήματα. Τα ζητήματα της συμπεριφοράς και της τοποθέτησης σε θέματα που έχουν σημαδέψει δε μετρώνται με εκλογικούς συσχετισμούς. Ήταν μια ατυχής αντίδραση σε μια προσέγγιση που δεν έχει καμία αλήθεια και έξω από το αξιακό μας πλαίσιο ως παράταξης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αντιπερισπασμός»

Για τα όσα είχε πει ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιώργος Γεωργαντάς το 2012 τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό σε δηλώσεις στελεχών του για τοποθετήσεις μελών του κόμματός του στο κράτος.

«Δεν έχουν συνηθίσει σε συμπεριφορές άμεσης αποδοκιμασίας στελεχών τους. Είμαστε διαφορετικοί παντού. Στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες κρίσεις, στην αντιμετώπιση περιστατικών που δε χωρούν δεύτερη εξήγηση για όσους πέρασαν αυτή την τραγωδία», σχολίασε.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ μετρημένοι, να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Έχουμε μια κοινωνία που είναι πολύ κουρασμένη από την κρίση που βιώνουμε».

«Οι ενισχύσεις που παρέχουμε είναι μόνιμες»

Μιλώντας για το κύμα ακρίβειας, είπε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάψει να στηρίζει τους πολίτες «στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε».

«Οι ενισχύσεις που παρέχουμε είναι μόνιμες». Στη συνέχεια είπε πως «αύριο μάλλον θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την ενέργεια».

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους»

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες είπε πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο.

Δείτε επίσης: Οικονόμου: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της οπαδικής & νεανικής βίας»

Loading