(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ποιος υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέκει το εγκώμιο Ανδρουλάκη και ρίχνει βόμβες κατά του ΣΥΡΙΖΑ;

«Θεωρώ ότι αυτή την ώρα όποιος ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ώρα του», ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής μιλώντας στο Action 24, εμφανίστηκε επικριτικός για το κόμμα στο οποίο ανήκε σχεδόν σε κάθε επίπεδο, από τη συμπεριφορά Πολάκη, την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας επί ΣΥΡΙΖΑ, τη στάση του κόμματος στην υπόθεση Novartis, τα εσωκομματικά, έως και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε για πολιτική αναξιοπιστία.

propoli

«Είδα τη συνέντευξή του (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα) στην “Αυγή” την περασμένη Κυριακή και νόμιζα ότι διάβασα συνέντευξη του 2014. Λυπάμαι, αλλά ο πολιτικός λόγος που εκπέμπει πια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λόγος πολιτικής αναξιοπιστίας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός εκθείασε τον Νίκο Ανδρουλάκη τονίζοντας ότι «αντιμετωπίζει τα ζητήματα με ιδιαίτερη σοβαρότητα και μέτρο. Η παρουσία Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι εξ ορισμού θετική». Μάλιστα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ακόμα και να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να στηρίξει και να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ».

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις Πολάκη για τη δικαιοσύνη, και τη δήλωσή του για την ανάγκη δημιουργίας νέας σχολής δικαστών, αλλά και τα όσα είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου για το πώς σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δεύτερη φορά Αριστερά, χαρακτήρισε τις δηλώσεις απαράδεκτες, λέγοντας ότι «κινούνται εκτός συνταγματικού πλαισίου και δεν έχουν κανένα σεβασμό στη συνταγματική πρόβλεψη για τη διάκριση των εξουσιών».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «H ελληνική κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού»


Loading