Λίντα Εβαντζελίστα για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου αλλά σκότωσα τη Λίντα»

«Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι για το ποια είμαι. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο αυτόν τον πόνο», είπε στο περιοδικό People και δήλωσε «έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της».

Το 56χρονο πρώην σουπερμόντελ μιλά για την κρυολιπόλυση που την άφησε «βάναυσα παραμορφωμένη» και τη μάχη για να κερδίσει πίσω τη ζωή της.

propoli

Το 56χρονο σούπερμόντελ μίλησε στο περιοδικό People για τον συναισθηματικό και σωματικό πόνο που έχει βάλει την ζωή της στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια, από τότε που το CoolSculpting την άφησε «μόνιμα και βάναυσα παραμορφωμένη». Πρόκειται για μια δημοφιλή επέμβαση, με την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) που «παγώνει το λίπος» και διαφημίστηκε ως μη επεμβατική εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση. 

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν μπορεί καν να φορέσει τα ρούχα της, αν από μέσα δεν φοράει μία ειδική ζώνη. Όταν το ύφασμα έρχεται σε επαφή με κάποια σημεία του σώματός της, αιμορραγεί.

«Το λίπος είναι σκληρό σε κάποια σημεία, μου έχει κάνει εξογκώματα, τα οποία όταν ακουμπάνε σε κάποιο ύφασμα και δημιουργείται τριβή, ματώνω. Δεν μπορώ πλέον, ούτε να σηκώσω ψηλά χέρια μου, με πονάνε. Δεν κοιτάζομαι πλέον, στον καθρέφτη. Αυτό που βλέπω δεν είμαι εγώ», δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα με δάκρυα στα μάτια.

Τέλος, αναφέρει πως μετάνιωσε για όλα όσα έκανε στον εαυτό της και δηλώνει πλέον, «κατά των πλαστικών επεμβάσεων».

Δείτε επίσης: Survivor: Ξεσπάθωσε η Ευρυδίκη εναντίον Μαρτίκα: «Αφού δεν σε θέλει κανένας, γιατί δεν φεύγεις;»

Loading