Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: «Στα μαχαίρια» για ένα γαλλικό οινοποιείο

Το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ θα οδηγηθεί στα δικαστήρια

Ο Πιτ μήνυσε την Τζολί για την πώληση του μεριδίου της σε γαλλικό οινοποιείο που είχε αγοράσει όταν ήταν μαζί. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει με την Αντζελίνα να μην πουλήσει κανείς καμία από τις μετοχές του.

propoli

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί καταχράστηκε τα δικαιώματά της αρνούμενη να συναινέσει με τον Μπαντ Πιτ για την πώληση του ποσοστού της. Πούλησε το μερίδιό της γνωρίζοντας ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας επιθυμεί να ελέγξει ολόκληρη την επιχείρηση την οποία με τόσο κόπο και αγάπη έστησε ο Μπραντ Πιτ».

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του προχώρησε στην αγοραπωλησία χωρίς να τον ενημερώσει ως όφειλε καθώς του ανήκει κατά 50%. Ο 58χρονος Πιτ κατάφερε να κάνει το Miraval ίσως το πιο γνωστό ροζέ κρασί στον κόσμο.

Το 2013, σύμφωνα με τα δικαστικά η Αντζελίνα Τζολί σταμάτησε να συνεισφέρει οικονομικά για τις ανακαινίσεις του κτήματος καθώς όπως είπε « το αλκοόλ είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις της».

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: “Τις σατιρικές εκπομπές τις «εκτέλεσαν» όλες – Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι οι Ράδιο Αρβύλα”

Loading