Γ. Δαρδαμανέλης: Ο δήμος Καλαμαριάς χρειάζεται πολλή δουλειά

Σειρά συσκέψεων με πλήθος συνεργατών και φίλων, για την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού του, πραγματοποιεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης στα γραφεία του στην Αρετσού.

propoli

Με το επιτελείο του, που αποτελείται από τεχνοκράτες μηχανικούς, δικηγόρους, και οικονομολόγους, σχεδιάζουν την Καλαμαριά, φιλική και σύγχρονη πόλη του αύριο και της τεχνολογίας. Με ομαδική δουλειά και συνεργασία, σήκωσαν τα μανίκια κι ετοιμάζουν, μελετούν και επεξεργάζονται το πρόγραμμα της παράταξης.

Στόχος είναι το πρόγραμμα να είναι εφαρμόσιμο, πλήρως κοστολογημένο και βασισμένο, όχι μόνο στις υφιστάμενες οικονομικές συνθήκες, αλλά και στη δυναμική διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών για τους δημότες της Καλαμαριάς με πάθος και εργαλεία που ένας σύγχρονος Δήμος πρέπει να αξιοποιεί προς όφελος των πολιτών του.

«Ο Δήμος μας χρειάζεται κατά κοινή ομολογία σχέδιο και πολλή δουλειά. Γι’ αυτό εμείς επιλέξαμε αντί να φωτογραφιζόμαστε κάθε μέρα και με έναν υποψήφιο που «κλειδώσαμε» για το ψηφοδέλτιο μας, να εργαζόμαστε μέρα-νύχτα από κοινού με τους ικανότατους συνεργάτες μου για να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια εφικτή λύση για μια Καλαμαριά φιλική για τον κάτοικο, τον επιχειρηματία, τον αθλητή, τον γονιό, τον νέο, τον άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, τον ψαρά, τον κάτοικο με κατοικίδιο, τον ποδηλάτη, τον περιπατητή…. μια Καλαμαριά της προόδου, μια Καλαμαριά της Δημιουργίας!” δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

“Έτσι αθόρυβα εργαζόμαστε μέχρι τη στιγμή που θα κάνει θόρυβο η δουλειά μας, γιατί ο σκοπός μας είναι το καλό του τόπου μας και των Καλαμαριωτών… και σας θέλουμε δίπλα μας…», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς.

Loading