Δήμος Ιλίου: Επαναφορά του δρομολογίου 701

Την επαναφορά του δρομολογίου 701 (Ανθούπολη – Καματερό) στην αρχική δρομολόγηση ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, μετά από παρέμβαση του δημάρχου Ιλίου, Νίκου Ζενέτου.

propoli

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο είχε τροποποιηθεί μετά την επίθεση σε οδηγό λεωφορείου και τις ζημιές που είχαν προκληθεί στο όχημα.

Η επαναφορά του κανονικού δρομολογίου αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιλίου, την περασμένη Πέμπτη (7/2), παρουσία του δημάρχου, του διευθυντή του ΟΑΣΑ, Δημήτρη Αποστολίδη, αντιπροσωπείας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Σιορίκη, Χρήστο Φώτη, Νικόλαο Πετρόπουλο και Φώτη Νικολακόπουλο, των διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος Ιλίου, Αθανάσιου Τούμπανη, και του Τμήματος Ασφάλειας Ιλίου, Σταύρου Κατή, καθώς και του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργου Λιόση.

Ζενέτος: «Προτεραιότητα η ασφάλεια»

«Προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Ιλίου, όπως και για το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, είναι η ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων», τόνισε ο δήμαρχος Ιλίου και πρόσθεσε:

«Στο πλαίσιο αυτό, τονίσαμε την ανάγκη να ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο χρειάζεται, προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Παραμένουμε στη διάθεση των αρμόδιων φορέων, με τη βαθιά πεποίθηση πως η πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στην αναβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών, προς όφελος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων που, κυρίως, τις χρησιμοποιούν».

Loading