Επίσημη υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού στο δήμο Θεσσαλονίκης (vd)

Της Μαρίας Βλάχου
Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος ορφανός στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

propoli

«Βρίσκομαι εδώ για να ανακοινώσω την απόφαση μου και να τεθώ στην κρίση σας και να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, διαπιστώνοντας το μεγάλο κενό που υπάρχει στην πόλη από πλευράς ηγεσίας και τη συνέχιση αμφισβήτηση του ρόλου της Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο Γιώργος Ορφανός και πρόσθεσε πως «Αποφάσισα να αφήσω τον τιμητικό ρόλο τον οποίον μου αναθέσατε επί δεκαετίες, της εκπροσώπησης σας στην Ελληνική Βουλή».

Τόνισε πως η απόφαση του ήταν προσωπική καθώς και ότι υπάρχει μια ομάδα στήριξης αυτής της προσπάθειας.

Επίσης είπε ότι δεν μίλησε με τον κ. Καϊτεζίδη πριν πάρει την απόφαση τού, τονίζοντας όμως ότι «ο Ιγνάτιος είναι πολύ καλός μου φίλος». Πρόσθεσε δε, πως «είμαι εδώ, δεν αλλάζω με κανέναν τρόπο».

«Αν ήθελα να ήμουν στη λίστα θα ήμουν»

Ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης επειδή δεν θα είναι στη λίστα για τις βουλευτικές εκλογές, ο ίδιος απάντησε πως «στη λίστα θα ήμουν αν το ήθελα, αφήνω κάτι σχεδόν έτοιμο για να διεκδικήσω κάτι που είναι δύσκολο, αλλά αξίζει.».

«Η δεύτερη θητεία του Μπουτάρη ήταν κενή έργων »

Για τον Γιάννη Μπουτάρη ο Γιώργος Ορφανός είπε χαρακτηριστικά ότι «προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε», χαρακτηρίζοντας ως «κενή έργων τη δεύτερη θητεία του, ωστόσο η πρώτη είχε όραμα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχετικά με τις συνεργασίες, τόνισε πως θα είναι «ευρύτερων δυνάμεων» απορρίπτοντας τις συνεργασίες με «τα άκρα».

Δείτε και τα σχετικά βίντεο:

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού για το δήμο Θεσσαλονίκης

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού για το δήμο Θεσσαλονίκης στη συνέντευξή του

Gepostet von politic.gr am Freitag, 19. Oktober 2018

Επίσημη υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης από τον Γ. Ορφανό

Η συνέντευξη Τύπου από την επίσημη υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού για το δήμο Θεσσαλονίκης

Gepostet von politic.gr am Freitag, 19. Oktober 2018

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στόχος διαρρηκτών εταιρία στο Καλοχώρι

Loading