Η Νόνη Δούνια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάν.Μώραλη

Την υποψηφιότητα της με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε η Νόνη Δούνια.

propoli

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του υπογράμμισε:

«Έχω τη χαρά να καλωσορίσω στον «Πειραιά Νικητή» τη Νόνη Δούνια, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Νόνη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι μια καταξιωμένη στο χώρο της επαγγελματίας, μια δυναμική Πειραιώτισσα, μια γυναίκα με πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας άλλα και για τα κοινά, αφού στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια στην περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

«Στη Νόνη έχω εκτιμήσει το γεγονός ότι σε κάθε κάλεσμά μας τα τελευταία 5 χρόνια να βοηθήσει με την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας, είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει με διάθεση και με μεράκι.

Πιστεύω ότι η Νόνη Δούνια έχει πολλά να προσφέρει, αγαπάει τον Πειραιά και μέσα από την υποψηφιότητά της, θέλει να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια. Της εύχομαι καλή επιτυχία», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Η δήλωση της Νόνης Δούνια:

«Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι η πόλη που γεννήθηκα και ζω εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, βίωσα από κοντά τις προσπάθειες και το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Έτσι πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη».

Loading