Μήνυμα ενότητας από τον Μ. Γεράνη για την επόμενη μέρα

Ενωτικός εμφανίζεται ο Μιχάλης Γεράνης μετά την είδηση ότι ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ενδέχεται να είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης.

propoli

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα Καϊτεζίδη για το δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο στο εσωτερικό της «Δύναμης Ενότητας» άρχισαν οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το politik.gr ήδη υπάρχουν τρεις μνηστήρες για την καρέκλα του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο λόγος για τους Μιχάλη Γεράνη, Γιάννη Καρτάλη και Σωκράτη Δωρή.

Μ. Γεράνης: “Θα μείνω πιστός στις αποφάσεις της παράταξής μας”

Σε επίσημη ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Γεράνης ξεκαθαρίζει πως θα μείνει πιστός στις αποφάσεις που θα πάρει η «Δύναμη Ενότητας» καθώς και ότι σε όλη την αυτοδιοικητική του πορεία πορεία είχε ως γνώμονα γνώμονα την ενότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Γεράνη έχει ως εξής:

«Στην πορεία μου στα κοινά είχα πάντα ως γνώμονα  ότι οι κινήσεις και οι αποφάσεις μου, πρώτον θα πρέπει να διασφαλίζουν ενότητα και δεύτερον να συμβαδίζουν με την πίστη και την αγάπη μου για τον τόπο μου και την αυτοδιοίκηση.

Θέλω λοιπόν κατηγορηματικά να ξεκαθαρίσω ότι όποια κι αν είναι τελικώς η απόφαση του φίλου και στενού συνεργάτη μου, Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, εγώ θα μείνω πιστός στις αποφάσεις που θα πάρει με Δύναμη Ενότητας η παραταξή μας, που είναι άλλωστε και η επωνυμία της.

Αυτό έκανα από το 2010 όταν προέκυψαν οι συνενώσεις των Δήμων και το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, βάζοντας το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και ως προτεραιότητα το έργο και το αποτέλεσμα και όχι τις θέσεις και τα αξιώματα».

 

Loading