Ματζάρης: «Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη έχει αναπτυξιακές προοπτικές»

Την εκτίμηση ότι «ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη έχει ιδιαίτερα αναπτυξιακές προοπτικές» διατύπωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μέσα σε Όλα» στο Flash Radio 99.4 της Θεσσαλονίκης και στην Μίνα Αφεντούλη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ενότητας» με επικεφαλής τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, Διαμαντής Ματζάρης.

propoli

Από την πλευρά του, τόνισε ότι ο «Κλεισθένης και η αναλογικότητα στον νόμο η οποία έχει προέλθει από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Ευτυχώς στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, ο δήμαρχός μας και η παράταξη “Δύναμη Ενότητας” μετά από το συνεχή έργο και την αποτελεσματικότητα που έχει, πιστεύουμε ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή και με ένα υψηλό ποσοστό, οπότε στο δημοτικό συμβούλιο πιστεύουμε ότι θα υπάρχει μια πλειοψηφία.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Κλεισθένης, δημιουργεί προβλήματα και κυρίως θα δημιουργήσει προβλήματα σε δήμους γενικότερα οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και πιστεύω όσοι δήμοι δεν μπορέσουν να εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα σε θέματα που σήμερα φαίνονται απλά αλλά την επόμενη μέρα δε θα μπορέσουν να τα διαχειριστούν».

«Ικανός δήμαρχος ο Καϊτεζίδης»

Όσον αφορά τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη ενότητας» ο οποίος είναι εν ενεργεία δήμαρχος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι «πιστεύουμε στον δήμαρχο και ο δήμαρχος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ένας ικανός δήμαρχος. Η παράταξη “Δύναμη Ενότητας” είναι πραγματικά μια παράταξη η οποία ενώνει πολλές δυνάμεις. Αν δείτε το ψηφοδέλτιο από τις προηγούμενες φορές, συντάσσονται πίσω από την δήμαρχο και την συγκεκριμένη παράταξη, πρώην αντιδήμαρχοι, στελέχη τα οποία είναι διακεκριμένα στην τοπική κοινωνία.

Φυσικά μέσα από την πολύ σκληρή δουλειά φαίνονται και τα αποτελέσματα. Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, είναι ένας ένα πολύ νοικοκυρεμένος δήμος, είναι ένας έξυπνος δήμος, δηλαδή χρησιμοποιεί έξυπνες εφαρμογές που μειώνει την γραφειοκρατία και την ταλαιπωρία του πολίτη, και κυρίως έχει ως στόχευση την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη διαχείριση της καθημερινότητάς του».

Τέλος ο Δ. Ματζάρης εκτίμησε ότι «από εκεί και πέρα έχει και ιδιαίτερα αναπτυξιακές προοπτικές. Δηλαδή υπάρχουν μελέτες που έχουν ωριμάσει και έργα που θα κατασκευαστούν ή έχουν κατασκευαστεί, όπως είναι το βιοκλιματικό έργα της μαρίνας της Πυλαίας που δυστυχώς έχουμε μια κωλυσιεργία, είναι η αξιοποίηση του λατομείου Αργυρός στο Ασβεστοχώρι, είναι η αξιοποίηση γενικότερα του βουνού του Χορτιάτη όπου εκεί μπορούνε να γίνουν δράσει αναψυχής, δημιουργούνται σχολεία στην Εξοχή, δημιουργείται το κλειστό γυμναστήριο στον Χορτιάτη όπου πραγματικά θα είναι ένα κόσμημα που μέσα εκεί οι αθλητικοί σύλλογοι που είναι φυτώριο για τα παιδιά θα μπορέσουν να αναπτύξουν όλες τις δράσεις τους σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Άρα όπως καταλαβαίνετε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη είναι ένας πρότυπος δήμος.

Loading