«Στα μαχαίρια» Μυλόπουλος – Ταχιάος για το μετρό της Θεσσαλονίκης

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο και στον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλο με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, στον απόηχο των εγκαινίων του σταθμού του Μετρό στο Σιντριβάνι, τον περασμένο Δεκέμβριο.

propoli

Αρχικά ο Νίκος Ταχιάος είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τον σταθμό του Σιντριβανιού και το πως είναι σήμερα κάνοντας λόγο για κακοστημένα σόου, αναφερόμενος στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός τον Δεκέμβριο στον σταθμό.

Η ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης προκάλεσε την αντίδραση της Αττικό Μετρό, όπου και «ευχαρίστησε» τον Νίκο Ταχιάο «για την ανάδειξη και προβολή των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης», ενώ σημείωσε πως μέσα από αυτές φαίνεται πως προχωρούν και ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, κάνει λόγο για «θράσος που δεν λείπει ούτε σήμερα από την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό» και τονίζει πως ο κ. Μυλόπουλος ήταν ο σκηνοθέτης της ψευδούς, όπως την χαρακτηρίζει, πραγματικότητας, αναφορικά με την εικόνα του σταθμού στο Σιντριβάνι.

Στη νέα του ανάρτηση ο κ. Ταχιάος αναφέρει τα εξής:

«Στα εγκαίνια του ημιτελούς, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησα προηγουμένως Σταθμού Συντριβανίου δεν απουσίαζαν μόνο οι συρμοί και οι χρήστες του μετρό, γεγονός που παραδέχτηκε ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας, αλλά και ο εξοπλισμός του. Η εικόνα ήταν fake. Θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε Σταθμό Σινετσιτά. Ξεχείλιζε όμως το θράσος.

Το θράσος που δεν λείπει ούτε σήμερα από την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, πίσω από την οποία κρύβεται ο πρόθυμος σκηνοθέτης αυτής της προσβλητικής προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης fake πραγματικότητας, πρόεδρος της κύριος Μυλόπουλος.

Του συνιστώ λοιπόν να αφήσει τα λογοπαίγνια, τις παροιμίες και τις υπεκφυγές. Αν είχε ίχνος ευθύνης θα έπρεπε να απολογείται γιατί δεν είναι εφικτό να φωτογραφίσω, όπως με προκαλεί, τον πρώτο συρμό μέχρι μεθαύριο, οπότε και τελειώνει ο Μάρτιος που αποτελούσε την τελική ημερομηνία έλευσης του στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του τον Φλεβάρη.

Και άραγε, είναι σε θέση να μας πει αν ο συρμός έχει ήδη πάρει τις πιστοποιήσεις του στο εργοστάσιο της Ιταλίας κι εάν στο σημείο καταβιβασμού του στο αμαξοστάσιο έχει γίνει επίστρωση των γραμμών;».

Στην κόντρα και η Νοτοπούλου

Επίσης και η Κατερίνα Νοτοπούλου τοποθετήθηκε στα όσα ανέφερε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Ταχιάος για το μετρό της Θεσσαλονίκης και τονίζει μεταξύ άλλων πως «δυσκολεύεται να χωνέψει ότι το ΜΕΤΡΟ προχωρά».

«Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και ανθυποψήφιός μου, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι το ΜΕΤΡΟ προχωρά. Ότι κλείνουμε τις τρύπες του ΜΕΤΡΟ , ότι κλείσαμε οικονομικές τρύπες που άφησε η διοίκηση στην οποία συμμετείχε. Γιατί είναι μέρος του παλιού κατεστημένου που καθήλωσε την πόλη για δεκαετίες. Εμείς προχωράμε μαζί για μία πόλη με δομές και μεταφορικά δίκτυα. Με βιώσιμη αστική κινητικότητα και Μητροπολιτικό χαρακτήρα στις συγκοινωνίες. Εμάς μας αρέσουν οι πράξεις , όχι τα τρύπια λόγια».

 

 

Loading