INTIME

Ταχιάος: «Καταθέτω την εμπειρία και την ωριμότητά μου»

Η «εμπειρία», η «ωριμότητα» και το «ειδικό βάρος» είναι τα «όπλα» που παραθέτει ο Νίκος Ταχιάος στη «μάχη» του β’ γύρου των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος στον ΑΝΤ1.

propoli

«Αυτό το οποίο θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι τα πρόσωπα των υποψηφίων», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε πως δεν του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του, ούτε να… στήνεται όλη μέρα μπροστά στον καθρέφτη του για να δει αν είναι όμορφος και αν χαμογελάει καλά.

«Συνήθως βλέπω στον καθρέφτη τις ρυτίδες που έχουν χαράξει στο πρόσωπό μου και οι οποίες εκφράζουν μια ωριμότητα στην πολιτική μου παρουσία και στην προσωπική μου ζωή, όλα αυτά τα χρόνια. Καταθέτω ως πρόσωπο την εμπειρία και την ωριμότητά μου καθώς και ένα ειδικό βάρος το οποίο μπορεί να «καθίσει» πολύ εύκολα στην καρέκλα του δημάρχου και να την “γεμίσει” και όχι να “γεμίσει” αυτή εμένα», δήλωσε σχετικά.

Ερωτηθείς για τη στήριξη της ΝΔ, ο Νίκος Ταχιάος τόνισε ότι «ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχοντας το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, έπρεπε να περιχαρακώσω την υποψηφιότητά μου περισσότερο από ό,τι θα ήθελα».

«Δεν είμαι κομματόσκυλο»

Ο κ. Ταχιάος, μάλιστα, επεσήμανε θεωρεί ότι ως πρόσωπο έχει υπερβεί το χώρο της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω ένα παρελθόν, δεν είμαι καινούργιος στην πόλη. Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είμαι ένα κομματόσκυλο το οποίο έβλεπε ποιος είναι ο συνομιλητής του, τι πιστεύει και ανάλογα δρούσε. Έχω αποδείξει ότι είμαι πάρα πολύ ανοιχτός. Πέρασα από τις αντιδημαρχίες πολιτισμού και αρχιτεκτονικού όπου συνεργάστηκα εξαιρετικά με ανθρώπους από πολύ διαφορετικές παρατάξεις, χωρίς ποτέ αυτό να κωλύει τη συνεργασία μαζί τους και νομίζω ότι αυτό αποτελεί ένα ατού σε ότι αφορά στην κρίση των πολιτών για το πρόσωπό μου».

Τέλος, είπε πως θεωρεί ότι έκανε έναν καλό αγώνα και πως είναι πιστός στις αρχές του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής, χρησιμοποιώντας τη ρήση του Απόστολου Παύλου: «Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισμαι, την πίστιν τετήρηκα. Τον δρόμον τετέλεκα».

Loading